Atura’t a pensar

Disseny dels materials educatius dels programes d’educació en valors i educació per al desenvolupament dirigits a escolars de Primària (Abraça els teus valors) i Secundària (Atura’t a pensar), que arriben a les escoles de tot el país en castellà, català, gallec i basc generant activitats que reflexionen sobre valors humans essencials amb la finalitat de contribuir a construir una societat més justa on no tingui cabuda la marginació infantil.

Sessions en els parlaments autonòmics

Vídeo d'una sessió de "Diputats per un dia" que promou la participació en democràcia dels nens i nenes en educació primària, fent-los sentir la importància i la validesa de les seves opinions i les seves decisions sobre els seus drets i la seva integració en la societat adulta.

Impulsor de la iniciativa

Pots obtenir aquí més informació sobre aquest projecte.

Educació en valors

Redacció de butlletí mensual i disseny i maquetació dels materials educatius del programa d'educació en valors que Aldees Infantils SOS fa arribar a escoles i instituts de tot el territori nacional.

Tags: disseny gràfic | maquetació | redacció newsletter mensual.

Altres projectes

2021-03-15T10:16:07+00:00

Why not

Tapís d'històries i experiències per a una època que necessita més que mai una plataforma on trobar fonts d'inspiració i recursos per a encarar el futur amb ànims i energies renovades.

Categories de projectes