Categories de projecte

Home|Sensibilització

Sensibilització

Educació a l’hora

Campanya de llançament d'una iniciativa que proposa una reforma dels horaris en el marc escolar amb la finalitat de promoure una educació equitativa i integral.

Empreses que somien

Diferents responsables d'empreses col·laboradores amb Aldees Infantils SOS Catalunya expliquen els motius que els porten a col·laborar amb l'ONG i a somiar per un món millor.

Històries que acaben bé

Creació de campanya de sensibilització i captació de socis a partir de la generació de leads i posterior seguiment telefònic per a conversió.

Habilitats d’empreneduria

Recrear diferents habilitats emprenedores amb la finalitat de fomentar en els alumnes destreses emocionals i comunicacionals que els ajudin a desenvolupar-se en la seva futura vida professional.

Recicla i guanyaràs

Creació de dues animacions gràfiques per a Ecoembes amb la finalitat de formar a la ciutadania en qüestions de reciclatge tant en l'àmbit diari de la població com en el dia a dia de les empreses.

Tu apoyo en red

Disseny i desenvolupament web per Tu Apoyo en red que té com a objectiu impulsar i crear una comunitat de suport per a persones que han sofert algun tipus de pèrdua en la vida.

Go to Top