Empreses que somien

Creació de la sèrie de vídeos “Empreses que somien” en els qual alts càrrecs d’entitats que col·laboren de forma desinteressada amb Aldees Infantils SOS Catalunya expliquen la seva motivació per a fer costat a l’ONG i de quina forma duen a terme la seva col·laboració. Les empreses que es van oferir a comptar la seva experiència van ser l’Associació d’Intèrprets de Barcelona, Hotel Arts BarcelonaCOLT.

Empreses que somien a canviar el món

Testimoniatges de tres de les empreses que col·laboren amb Aldees Infantils Catalunya on s'explica quins són els beneficis de formar part d'un projecte solidari amb la infància i la profunda experiència que adquireixen els treballadors i voluntaris que s'involucren en el projecte.

Impulsor de la iniciativa

Pots llegir aquí més informació sobre aquest projecte.

Empreses amb cor

Creació del concepte, el guió i la producció de tres càpsules audiovisuals per a l'ONG Aldees Infantils SOS de Catalunya amb la finalitat de mostrar l'essència de la participació solidària de les empreses amb l'ONG. Aquí algunes fotos del making off.

Altres projectes

2023-05-23T13:28:37+00:00

Why not

Tapís d'històries i experiències per a una època que necessita més que mai una plataforma on trobar fonts d'inspiració i recursos per a encarar el futur amb ànims i energies renovades.

Categories de projectes