Habilitats d’empreneduria

Recrear diferents habilitats emprenedores amb la finalitat de fomentar en els alumnes destreses emocionals i comunicacionals que els ajudin a desenvolupar-se en la seva futura vida professional.

Habilitats d'empreneduria

Es van recrear 20 aptituds emprenedores i es va definir la millor manera de plasmar-les amb un estil d'il·lustració juvenil i dinàmic. Amb totes aquestes il·lustracions es va elaborar un test per donar a conèixer el perfil emprenedor dels joves que el realitzaven.

Impulsor de la iniciativa

Emprendre és viure

Creación de veintidós ilustraciones para recrear diferentes habilidades emprendedoras. En la actualidad son muchos los temarios que buscan el desarrollo en los alumnos de destrezas emocionales y comunicacionales que les ayuden a desenvolverse en su futura vida profesional. La idea es fomentar el desarrollo de diferentes habilidades y cultivar capacidades en el alumnado.

Tags: concepto creativo | diseño gráfico | Il·lustración

Altres projectes

2023-05-23T13:28:37+00:00

Why not

Tapís d'històries i experiències per a una època que necessita més que mai una plataforma on trobar fonts d'inspiració i recursos per a encarar el futur amb ànims i energies renovades.

Categories de projectes