Històries que acaben bé

Creació de campanya de sensibilització i captació de socis a partir de la generació de leads i posterior seguiment telefònic amb la finalitat d’aconseguir més socis perquè l’ONG pugui ampliar i estendre els serveis que ofereix a la infància i a les famílies en risc d’exclusió.

Historias que acaban bien

Testimonis reals de persones relacionades amb l'ONG que expliquen de viva veu que va suposar el seu pas per la institució i els beneficis que van obtenir gràcies a l'atenció que van rebre.

Impulsor de la iniciativa

Puedes leer más información sobre este proyectoaquí .

Camapaña de sensibilización y captación de socios

Es va dur a terme la creació del concepte de la campanya de comunicació i les peces necessàries (landings i creativitats) per a donar a conèixer la missió d'Aldees Infantils SOS Catalunya amb la finalitat d'augmentar la seva base de socis col·laboradors. Així mateix es van captar leads en Facebook i Instagram i es va realitzar el posterior seguiment telefònic dels resultats obtinguts.

Altres projectes

2023-05-23T13:28:37+00:00

Why not

Tapís d'històries i experiències per a una època que necessita més que mai una plataforma on trobar fonts d'inspiració i recursos per a encarar el futur amb ànims i energies renovades.

Categories de projectes