Valors de futur

Implementació d’un projecte pedagògic amb el qual es dota als alumnes de primària i secundària de tot el país de coneixements financers mitjançant diferents estratègies educatives. Els voluntaris del banc van participar en la transmissió dels coneixements a les escoles convertint-se en un dels principals actors del projecte.

10 anys d'educació en finances

Per a la commemoració del 10è aniversari del projecte a les escoles i instituts es va realitzar un vídeo documental que recollia les opinions d'alumnes, professors i voluntaris sobre els beneficis que el projecte els havia proporcionat com a educadors, estudiants, treballadors i, sobretot, com a persones.

Impulsor de la iniciativa

Pots llegir aquí més informació sobre aquest projecte.

Un projecte integral sobre educació en finances

Implementació de projecte pedagògic d'educació financera per a escoles de tota Espanya amb el qual es dota als alumnes de coneixements financers adaptats a la seva edat (de primer cicle de primària fins a batxillerat) gràcies a campanyes d'estalvi, materials pedagògics, visites i tallers d'experts financers en els centres educatius. A més, els col·legis participen en un concurs de campanyes d'estalvi.

Altres projectes

2023-05-23T13:28:37+00:00

Why not

Tapís d'històries i experiències per a una època que necessita més que mai una plataforma on trobar fonts d'inspiració i recursos per a encarar el futur amb ànims i energies renovades.

Categories de projectes