Recent Posts

Temes

Els candidats a l’alcaldia de Barcelona viuen al carrer

By Published On: maig 22nd, 2023Categories: Comunicació, PublicitatComentaris tancats a Els candidats a l’alcaldia de Barcelona viuen al carrer

La Fundació Arrels ha llançat un cartell publicitari amb un missatge contundent que busca posar de relleu la importància d’escollir polítics compromesos amb la inclusió i l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat. En aquesta publicació, explorem com aquest impactant cartell ha aconseguit captar l’atenció dels ciutadans i la rellevància de fomentar un canvi real en la política local per construir una Barcelona més inclusiva.

El cartell publicitari de la Fundació Arrels per a les eleccions municipals de Barcelona el 2023 és una expressió visual que reflecteix la necessitat de comptar amb polítics compromesos amb l’atenció als més vulnerables. A la imatge, es mostren els cartells publicitaris dels candidats però transformats en persones sense sostre, sembla ser que gràcies a la Intel·ligència Artificial, una manera original i atractiva de cridar l’atenció sobre aquest problema.

L’objectiu és posar sobre la taula, en un moment tan significatiu com el d’unes eleccions municipals, la situació de desemparament en què viuen moltes persones a la nostra ciutat i l’escàs poder que aquest col·lectiu té a l’hora d’exercir el seu dret a vot. La Fundació Arrels, amb aquesta campanya publicitària, busca mobilitzar la ciutadania i recordar-los que tenen el poder d’escollir líders polítics que es preocupin genuïnament pels problemes socials i les persones en situació de vulnerabilitat. A més, busca fomentar un diàleg obert sobre la importància de la inclusió i l’atenció als més desfavorits en l’agenda política local.

La Fundació Arrels ens recorda, amb aquesta campanya, que les nostres eleccions tenen un impacte real en la societat i que és fonamental donar suport a aquells líders que treballin per una ciutat inclusiva i solidària. Tots a les urnes!